Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Три партії в "НУ-НС" закликають сісти за стіл переговорів

Четвер, 4 вересня 2008, 10:37

"Європейська партія України", "Народний Рух України" і "Партія захисників вітчизни" закликають до проведення круглого столу для вироблення спільної позиції і єдності демократичних сил у парламенті.

Про це йдеться у відкритому листі цих партій до лідерів демократичної коаліції, розповсюдженому в четвер.

"Європейська партія України", "Народний Рух України" і "Партія захисників вітчизни" виступали і виступають проти руйнування демократичної коаліції і закликають до єдності всі демократичні сили в парламенті", - говориться в листі.

У документі також підкреслюється, що демократичні сили повинні забезпечувати єдність не мовою ультиматумів, а шляхом політичного діалогу і пошуку компромісів на базі спільних цінностей.

Тому в листі пропонується провести круглий стіл за участю лідерів політичних партій, які входять до складу демократичної коаліції.

"Ми впевнені, що результатом такої дискусії стане вироблення спільної позиції, реалізація якої напередодні самміту Україна-ЄС посилить позиції України і забезпечить швидкий і безболісний для всього українського народу вихід із нинішньої політичної кризи і відновлення єдності демократичних сил, збереже європейське майбутнє для України", - підсумували в документі.

Як повідомлялося, у середу було ухвалене рішення про вихід блоку "Наша Україна - Народна самооборона" зі складу коаліції.

У фракцію блоку НУ-НС у парламенті входять партія "Народний союз "Наша Україна", партія "Вперед Україно!", Українська народна партія, Українська республіканська партія "Собор", "Європейська партія України", "Народний Рух України", "Партія захисників вітчизни", партія "Християнсько-демократичний союз", Громадянська партія "Пора".

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування