Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть звільнити Огризка, бо далі так не може продовжуватись

Четвер, 4 вересня 2008, 13:22

Член фракції Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що Володимира Огризка потрібно звільнити з посади міністра закордонних справ через політику, яку проводить МЗС.

"Зовнішня політика, яку проводить МЗС, не може далі продовжуватись", – цитує слова депутата УНІАН.

На його думку, така політика призведе до того, що "Україна буде поставлена на коліна, знищена економічно".

За словами Кисельова, однією з основних причин, через які Огризко має піти у відставку, є те, що МЗС не надіслало ноту протесту і не заборонило американському кораблю "Даллас" зайти в український порт.

Він нагадав, що, згідно з українським законодавством, корабель, зокрема, країни НАТО, перше ніж зайти в український порт, має отримати дозвіл на це від парламенту України.

"Ми не можемо тримати такого міністра, який першим прокричав, що треба підтримати незалежність Косово, а потім першим прокричав, що не треба підтримувати незалежність Південної Осетії і Абхазії. Це подвійні стандарти", – заявив Кисельов.

Він підкреслив, що його ініціатива про відставку Огризка з посади міністра закордонних справ – це позиція фракції Партії регіонів.

Депутат також зазначив, що переговори із фракцією БЮТ на цю тему не велися, при цьому він додав: "Вони не можуть не розуміти до чого веде діяльність МЗС, і ми сподіваємось, що вони підтримають нашу пропозицію".

Як відомо, у четвер у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про звільнення Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ. Ініціатором проекту постанови виступив Василь Кисельов.

Сторожовий корабель берегової охорони США "Даллас" 1 вересня після доставки гуманітарних вантажів до Грузії побував у Севастополі з одноденним робочим візитом.

Захід до Севастополя американські моряки використали для поповнення запасів води і продуктів харчування, а також відпочинку особового складу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування