Семенюк зашле до "Криворіжсталі" "ревізорів"

Четвер, 4 вересня 2008, 15:12

Чергова перевірка виконання інвестиційних зобов'язань покупцем ВАТ "Криворіжсталь" буде здійснюватися комісією Фонду держмайна з 8 по 12 вересня цього року.

Раніше ФДМ на виконання відповідного доручення президента запропонував взяти участь у перевірці в якості консультантів зацікавленим міністерствам і відомствам, повідомляє прес-служба відомства.

Відповідно до їхніх пропозицій, сформовано перелік уповноважених для участі у перевірці представників.

Згідно з цим переліком, у ній візьмуть участь представники Мінпраці, Мінприроди, Мінпромполітики, проектного інституту "Гіпрококс" і об'єднання підприємств "Металургпром".

Також участь у перевірці візьмуть представники Українського державного науково-дослідного інституту, Української науково-промислової Асоціації "Укркокс", Української Асоціації "Укрмет", профспілки ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", профспілки працівників науки, виробництва та фінансів.

Фонд зазначає, що залучення в якості консультантів фахівців з інших міністерств та відомств, а також органів місцевого самоврядування, є поширеною практикою, і це передбачено законом про приватизацію державного майна.

Як відомо, ФДМ виступає за розірвання договору купівлі-продажу "Криворіжсталі" через нібито невиконання новим власником інвестиційних зобов'язань.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування