СБУ знайшла, за що причепитися до Луценка

Четвер, 4 вересня 2008, 18:15

Служба безпеки України допитує посадових осіб в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом розголошення державної таємниці, яка стосується діяльності Управління державної охорони.

Про це заявив в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє УНІАН.

"У нас є висновок державного експерта з питань охорони державної таємниці, одного з керівників УДО. Цей висновок свідчить, що була розголошена держтаємниця. По цій справі опитуються або допитуються службові особи. По результатам ми поінформуємо. Така робота іде. Справа така є", - сказав він.

Раніше начальник Держуправління охорони Валерій Гелетей заявив, що він звернувся до СБУ з проханням з`ясувати, чи порушив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закон, розказавши журналістам, які об`єкти контролює державна охорона.

У свою чергу прес-служба "Народної самооборони" заявила, що "тільки Балога, Наливайченко і Гелетей досі вважають таємницею наміри СП взяти під силовий контроль всі органи влади країни, іншим це відомо вже давно"

"Перебуваючи в напівлегальному стані в.о. Валентин Наливайченко щосили намагається вислужитися перед Балогою, проте не слід забувати, що за антизаконні дії раніше чи пізніше доведеться нести кримінальну відповідальність", - йдеться у заяві.

На думку членів "Самооборони", керівництво СБУ "вже давно перетворилося на обслугу нинішнього глави секретаріату президента, що опікується не державною безпекою, а виконанням політичних замовлень та особистих забаганок Балоги".

"Такого не дозволяли собі навіть Медведчук і Кучма, якого так кляне Балога", - заявляють у "Народній самообороні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування