Росія вимагає роз'яснень за "черговий недружній крок"

П'ятниця, 5 вересня 2008, 08:51

Росія розцінює відмову у в'їзді в Україну депутатові Держдуми РФ Сергію Маркову як "черговий недружній, необґрунтований крок" з боку українських партнерів.

Про це повідомляє прес-служба посольства Російської Федерації в Україні.

"Російська Сторона розцінює те, що сталося, як черговий недружній, необґрунтований крок з боку українських партнерів, який не може не викликати адекватної відповідної реакції", - сказано в повідомленні.

"Посольством Росії в Україні була спрямована відповідна нота в МЗС України з проханням негайно надати офіційні роз'яснення щодо того, що сталось", - додається у ньому.

Як повідомлялося раніше, у четвер, 4 вересня, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" представники української влади "без пояснення причин" відмовили заступникові голови Комітету зі справ громадських об'єднань і релігійних організацій Держдуми РФ Сергію Маркову у в'їзді на територію України.

"Відомий російський політик і вчений планував взяти участь у науково-практичній конференції "Україна і Росія: оцінки сторінок сучасної історії", що відбудеться у Києві 5 вересня 2008 року", - зазначає прес-служба посольства РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування