Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балозі шиють 400 гектарів землі і кадри з Закарпаття

П'ятниця, 5 вересня 2008, 14:38

Депутати вимагають звільнення Віктора Балоги за кадрові зловживання і покривання махінацій з землею.

Так пояснив Обкому суть депутатського запиту до президента його автор Володимир Сівкович.

Він відзначив, що депутати направляли в секретаріат низку запитів, але не одержали відповіді.

Так, запити стосувалися в першу чергу глави райадміністрації Бориспільського району і його заступника, що "обвинувачуються нами в корупції і зловживанні службовим становищем – фактично в сприянні привласнення земель у Бориспільському районі", відзначив депутат.

"За фальшивими документами був призначений один із заступників глави Бориспільського району . До цього він був призначений директором департаменту управління капітального будівництва МНС. У цей час Балога був там міністром. От ці люди цілком покриваються Балогою", - відзначив Сівкович.

У запиті також зазначається, що незаконно приватизовано на нібито співробітника секретаріату (зараз перевіряється, чи співробітник він чи ні) близько 400 гектарів землі.

"Це теж Балога покриває. Втручається і СБУ, і Генпрокуратура в покриття цих злочинів. Навіщо нам потрібен такий глава секретаріату президента, що обманює президента, йому це все не доповідає і сприяє злочинам у країні?", - заявив Сівкович.

"От нехай тепер президент сам думає, що йому робити. Або він візьме на себе відповідальність за дії Балоги і теж стане людиною, що заохочує земельну мафію в країні – або він буде розбиратися з Балогою", - резюмував Сівкович.

Торік главою районної адміністрації Боріспільського району Київської області був призначений співробітник секретаріату президента закарпатець Павло Йосипович Главаті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування