Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дубина очолив ще одну нафтову контору

П'ятниця, 5 вересня 2008, 16:45

Головою наглядової ради ВАТ "Укртранснафта" обрано голову правління НАК "Нафтогаз України" Олега Дубину.

Про це повідомили в прес-центрі НАК "Нафтогаз України".

У повідомленні відзначається, що таке рішення акціонери компанії ухвалили у п’ятницю на своїх загальних зборах, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Членами наглядової ради обрані – перший заступник міністра економіки Максюта, заступник міністра внутрішніх справ Мармазов, заступник голови ДПАУ Матвєєв, член ДКЦПФР Петренко, директор Департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів Мельниченко, директор Департаменту з питань нафтової, газової і нафтопереробної промисловості Мінпаливенерго Нестеренко, директор Департаменту майнових відносин і реформування власності Мінпаливенерго Дроздов, заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ломоносов.

Крім того, з посади члена правління ВАТ "Укртранснафта" відкликані Василенко, Льовочкін, Черніговцева, Стецьків.

Збори акціонерів ухвалили рішення про обрання новими членами правління ВАТ "Укртранснафта" Архипова, Алексєєва, Стасевського; переобрані членами правління Борщ, Коломієць, Горобець, Авакумова, Чупиркі.

Главою ревізійної комісії обраний директор Департаменту корпоративних фінансів і цінової політики НАК "Нафтогаз України" Діковицький.

Також акціонери відповідно до Статуту і фінансового плану ВАТ "Укртранснафта" на 2008 рік прийняли рішення про направлення 5% чистого прибутку компанії за 2007 рік у резервний фонд товариства. 95% прибутку буде спрямовано на розвиток виробництва. Плановий прибуток ВАТ "Укртранснафта" за 2008 рік розподілено в аналогічній пропорції.

З 10 серпня 2007 року посаду голови наглядової ради "Укртранснафти" займав Євген Бакулін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування