Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович напився і піде балотуватися в президенти

П'ятниця, 5 вересня 2008, 21:59

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що поки немає домовленості з Блоком Тимошенко про створення коаліції.

"Ніякої домовленості не було і ніякої коаліції поки що не планується", - сказав Янукович в ефірі 5 каналу.

"Ми вийшли лише з єдиною думкою, що треба починати процес єднання країни, щоб влада, якої б вона не була, щоб вона була залежна від українського народу", - додав він.

Стосовно домовленостей з БЮТ про зміни до Конституції, Янукович відповів: "Ми поки що ні про що не домовились, ми ведемо сьогодні переговори".

"До речі, ми сьогодні не ставимо за мету домовлятись тільки з БЮТ. Чим більше ми об’єднаємо навколо майбутньої Конституції депутатів, тим більше ми об’єднаємо український народ", - сказав Янукович.

На питання, чи може Янукович стати спікером в коаліції з Тимошенко, лідер регіоналів сказав, що "мене не цікавить жодна посада в країні".

"Я влади в своєму житті, як кажуть, напився вже вдосталь. Мене цікавить, яким чином ми можемо втілити нашу мету в життя. І якщо для цього потрібна буде будь-яка посада, і для цього буде прийняте рішення – я буду підкорятись будь-якому рішенню", - зазначив Янукович.

Водночас Янукович натякнув, що буде балотуватися на виборах президента 2010 року.

"Це рішення приймається з’їздом партії. Я особисто – безумовно буду підтримувати (довга пауза) участь партії в цих виборах і на сьогоднішній день, мені здається так, що мені не уникнути від цього процесу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...