Після довготривалої мовчанки Тимошенко вирішила допомогти грузинам

Понеділок, 8 вересня 2008, 14:39

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що виступає за цілісність і незалежність Грузії.

Про це вона сказала на прес-конференції у понеділок, відповідаючи на питання щодо її позиції у російсько-грузинському конфлікті.

"Наша позиція – чітка, зрозуміла, послідовна з першої до останньої хвилини. Ми підтримуємо цілісність Грузії, її суверенітет, абсолютно підтримуємо план врегулювання ЄС щодо конфлікту на території Грузії і будемо робити все, щоб ці 6 пунктів були втілені в життя", - сказала Тимошенко.

Вона також зазначила, що у понеділок направила у відрядження до Грузії віце-прем’єра Григорія Немирю, "щоб запитати, яка допомога потрібна Грузії, що може ще зробити уряд України, щоб підтримати грузин у цей важкий час".

"Сьогодні мій представник буде зустрічатися з усіма керівниками країни і буде все робити для того, щоб нікому не дати на базі Чорноморського флоту руками України, як це було зроблено руками Грузії, повторити ту саму трагедію, але вже на території України", - сказала Тимошенко.

"Моя позиція буде - тільки мир, спокій і прибрання будь-яких баз, основ, заяв, рішень для будь-яких конфліктів", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News