Кріль "розвідав", як нова коаліція буде ділити владу

Понеділок, 8 вересня 2008, 14:58

Депутат фракції "НУ-НС", лідер "Єдиного Центру" Ігор Кріль заявляє, що "кремлівська коаліція" вже розподілила посади в керівних органах країни.

"Немає сенсу говорити про дострокові вибори, бо після закінчення 10-денного терміну, країна побачить в дії "кремлівську" коаліцію у Верховній Раді", - заявив він на зустрічі із студентами Тернопільського Національного економічного університету, повідомляє прес-служба ЄЦ.

За інформацією Кріля, головні посади уже розподілені так:

"(Лідеру ПР) Віктору Януковичу запропоноване крісло спікера парламенту, і він погодився. Його першим заступником стане Микола Томенко (БЮТ), а Адам Мартинюк (КПУ) повернеться в уже "рідне" для нього крісло заступника голови парламенту".

"Перш за все, відбудеться поділ сфер впливу, оскільки метою БЮТ та ПР є не виконання обіцянок виборцям, а монополізація влади", - переконаний Кріль.

Він вважає, що у Кабміні після витіснення міністрів від "НУ-НС", комуністи "отримають гуманітарний блок та контроль над аграрним сектором, Партія Регіонів – промисловість та зовнішню політику, а БЮТ контролюватиме економіку країни".

"Україну очікуватиме подальший дерибан стратегічних сфер між бізнесом, близьким до БЮТ та ПР. А на зовнішньополітичному напрямку нас очікує постійне дрейфування у повну залежність від Москви при збереженні формальної проєвропейської риторики", - запевняє лідер Єдиного Центру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування