Тимошенко стверджує, що Генпрокуратура відмовилась нею займатися

Понеділок, 8 вересня 2008, 23:32

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура відмовила СБУ у створенні робочої групи щодо звинувачень уряду і його керівника у національній зраді.

Про вона сказала це в ефірі каналу ICTV.

Тимошенко знову зачитала перелік звинувачень секретаріату президента на свою адресу у державній зраді.

"Оці всі звинувачення приводять до висновку, що будуть (з Росії) фінансувати мою виборчу кампанію за те, що я зрадила національні інтереси", - зазначила Тимошенко.

"Скажіть, що це таке? Це служба безпеки. Ну добре, я думала у Балоги істерика. Думаю ж, що голова СБУ має розум.. Але голова СБУ направляє генпрокуратурі лист, в якому просить ГПУ створити слідчу групу, щоб підтвердити питання нацзради по прем’єру і уряду. Скажіть що це таке? Це президентські вибори на носі", - заявила вона.

"І останнє, що приємно, що відповіла генпрокуратура. Вивчивши всі ці обвинувачення, Генпрокуратура на гарній бюрократичній мові покрутила СБУ у виска і сказала: "Да ви що?!. Може ми і генпрокуратура. Мож,е ми десь і робимо щось не так, але ми вже остаточно не вронимо так честь мундиру. Де не має не тільки складу злочину, а нічого немає. Вот як ми живемо", - поскаржилась прем’єр.

За її словами генпрокуратура написала: "Наведені в листі доводи по конкретних порушеннях закону завдану шкоду і винних у цьому службових осіб не вбачається. І пропозиція про створення спільної робочої групи є, м’яко кажучи, передчасною".

"Що ще могла відповісти Генпрокуратура?", - запитала Тимошенко насамкінець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування