Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кріль заявляє, що Жванія пропонував йому працювати на Тимошенко

Вівторок, 9 вересня 2008, 08:38

Депутат фракції "НУ-НС", лідер партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль заявляє, що його колега по фракції Давид Жванія пропонував йому працювати у команді лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Як повідомляє УНІАН, про це Кріль заявив у понеділок під час прес-конференції у Тернополі.

"У грудні минулого року Жванія мені казав: "Игорь, бросайте Ющенко, идем к Тимошенко". Але я не хочу кидати Ющенка. Я ніколи не буду працювати на Тимошенко, бо вона в моєму розумінні сповідує антиукраїнську політику, зв’язавшись через Медведчука з Росією", - сказав Кріль.

"Антиконституційні законопроекти внесли у парламент Портнов, Лавринович – близькі особи до Віктора Медведучка... Ми здогадуємося, на чию догоду вони це роблять... Подивіться на кроки цих політиків – і ви все зрозумієте", - зазначив лідер ЄЦ.

На його думку, зараз в Україні повторюється ситуація, яка вже мала місце в українській політиці.

"Колись Медведчук уже знімав Ющенка-прем’єра і заявляв, що той ніколи не стане президентом. Тоді у нього прапором був Янукович, тепер – Тимошенко. Більш витонченіший прапор, але більш цинічний", - вважає Кріль.

При цьому він назвав нинішнє протистояння у Верховній Раді апогеєм боротьби двох політичних векторів – проукраїнського і антиукраїнського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...