Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кріль впевнений, що Ющенко не звільнить Балогу, без якого все було б інакше

Вівторок, 9 вересня 2008, 09:38

Депутат фракції "НУ-НС", лідер партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль переконаний, що президент Віктор Ющенко не звільнить Віктора Балогу з посади глави секретаріату президента, як цього вимагають опоненти.

Про це Кріль заявив на прес-конференції у Тернополі у понеділок, повідомляє УНІАН.

Також голова ЄЦ закликав громадян аналізувати, з яких таборів звучать закиди на адресу Балоги.

"Якщо говорять, що Балога робить щось не те, чесні прихильники президента, то можна на це звертати увагу. Якщо ж говорять про це опоненти, вороги чи їх сателіти, то це свідчить, що Балога хороший менеджер і як слід виконує свою роботу", - вважає Кріль.

При цьому він зауважив, що за два роки, протягом яких Балога очолює секретаріат, "в Україні відбулося багато серйозних речей, які б могли відбутися зовсім по іншому, якби не глава секретаріату Балога Віктор Іванович". "В тому числі і позачергові вибори", - зазначив депутат.

Тому, вважає він, президент не відправить у відставку Балогу.

"Я довіряю Ющенку. Він стоїть на українських позиціях і готовий на них стояти. І йому в оточенні потрібні люди, які стоять на таких же позиціях і можуть робити роботу", - сказав Кріль, додавши, що він не бачить логічних підстав для звільнення Балоги.

Як відомо, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції для центральних і регіональних ЗМІ у понеділок зазначила, що звільнення Балоги не є важливим, "не потрібно демонізувати Балогу".

На думку Тимошенко, хто б персонально не очолював секретаріат президента, він все одно лише відображає позицію свого начальника і робить те, що йому дозволяють.

У приклад Тимошенко поставила міністра Кабінета міністрів і керівника секретаріату Кабміну, які зайняті тим, що передбачено їхніми посадами і не цікавлять політиків і журналістів, оскільки не виступають із заявами й оцінками на адресу Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...