БЮТ скаржиться, що суд заважає їм вижити з фракції зрадника

Вівторок, 9 вересня 2008, 14:06

На суддю, який веде справу Ігоря Рибакова за позовом Блоку Юлії Тимошенко, чиниться тиск.

Про це заявив народний депутат, голова юридичного департаменту БЮТ Володимир Пилипенко

"Фактично, це безпрецедентний випадок в історії адміністративного судочинства, коли суддя виходить з нарадчої кімнати та замість того, щоб приймати рішення по суті справи, відкладає судове засідання", - наголосив він.

"Сьогодні ми стали свідками того, що суддя в нарадчій кімнаті приймав рішення, можливо, не сам. У нас є всі підстави стверджувати, що такі антизаконні дії стали наслідком того, що на суддю безпосередньо здійснював тиск голова Одеського окружного адміністративного суду Глуханчук", - заявив Володимир Пилипенко.

Він зазначив, що БЮТ зробить все можливе для того, щоб такими протиправними діями займалася Генеральна прокуратура України та Вища рада юстиції, оскільки було встановлено, що одеський суд не є незалежним.

"Я хочу заявити, що якщо такі факти тиску будуть здійснюватися в Одеському окружному суді і надалі, Блок Юлії Тимошенко не виключає, що новий депутат від БЮТ складе присягу за рішенням не Одеського окружного суду, а Адміністративного апеляційного суду", - наголосив Пилипенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...