У Ющенка кажуть, що Тимошенко "просто бреше"

Вівторок, 9 вересня 2008, 14:26

Заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук не виключає, що звернеться з позовом у суд стосовно заяв прем`єра Юлії Тимошенко.

Про це вона сказала у вівторок на брифінгу для преси, повідомляє УНІАН.

Ставнійчук відкинула звинувачення Тимошенко про те, що нібито Ставнійчук під час відкритого засідання Конституційного Суду по справі щодо існування коаліції виступала на боці противників існування демократичної коаліції.

"Юлія Володимирівна продовжує говорити неправду, говорячи українською мовою, просто бреше, і від цього у мене виникають серйозні сумніви щодо щирості і порядності, в існуванні хоч якихось елементарних моральних цінностей у нашій сучасній, нещасній, українській політиці", - підкреслила Ставнійчук.

Вона також звернула увагу на те, що Тимошенко сказала неправду не лише стосовно позиції президента Віктора Ющенка і самої Ставнійчук з конкретного подання, а й стосовно того, що стверджувала, ніби секретаріат президента вніс відповідне подання до КС.

Ставнійчук наголосила, що усі подання щодо існування коаліції були внесені на розгляд КС виключно народними депутатами.

"Я прошу прем’єр-міністра у подальшому утримуватися від надання неправдивої інформації. Мова йде про мою ділову репутацію і, звичайно, у тому разі, якщо і в подальшому буде надаватися неправдива інформація, я залишаю за собою право звернутись до суду", - сказала Ставнійчук, зауваживши, що їй би цього не хотілось, оскільки вона не любить звертатись до суду з подібних питань.

Як відомо, раніше КС розпочав розгляд справи щодо принципів існування коаліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування