Яценюк: політика – не інститут шляхетних дівиць, тому особисте треба прибрати

Вівторок, 9 вересня 2008, 22:02

Обвинувачення в державній зраді повинні висувати винятково компетентні органи, заявляє голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

Про це він сказав в ефірі радіо "Ера", коментуючи конфлікт між прем'єр-міністром Юлією Тимошенко і президентом Віктором Ющенком та його секретаріатом, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мені здається, що будь-які обвинувачення в державній зраді є компетенцією Генеральної прокуратури", - заявив Яценюк.

"Будь-які політичні і державні діячі повинні прибрати особисте. Ми не маємо права перекладати особисті амбіції на державні інтереси і державні справи", - додав він.

"Потрібно чітко розуміти, що робота в державній владі чи то в Кабінеті міністрів, чи то в органах державного управління, чи то в парламенті - це вибачте не інститут шляхетних дівиць. Це складна робота. Це політика", - наголосив спікер.

Яценюк зазначив, що проблеми існують не тільки на вулиці Банковій (де знаходиться секретаріат президента), але і на вулиці Грушевського (де знаходиться Кабінет міністрів).

За словами спікера, йому не хотілося б брати участь у дискусії, хто більше правий, а хто не правий.

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив про існування домовленості прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з російським керівництвом про її підтримку на майбутніх президентських виборах.

Тимошенко спростувала ці твердження.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування