ПР обіцяє новій коаліції два місяці життя

Середа, 1 жовтня 2008, 14:39

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що діяльність демократичної коаліції, в разі її відновлення, протриває не більше двох місяців.

Таку думку вона висловила в коментарі "Українській правді", оцінюючи обіцянку Юлії Тимошенко погодитися на всі умови президента заради відновлення коаліції.

"Я думаю, діяльність коаліції протриває кілька місяців. Вона триватиме стільки, скільки ще потрібно Юлії Тимошенко, щоб закінчити собі будувати майданчик на президентські вибори", - заявила вона.

"Буде дуже тяжка зима, вже зараз про це відомо. Ціни вже підвищуються і підвищаться тарифи на ЖКГ. І прийде момент, коли нестабільність дійде такої межі, що це може викликати бунти. І в цей момент Юлія Тимошенко розвалить коаліцію і звалить все на своїх партнерів, як вона вміє це робити", - сказала Герман.

Депутат додала, що ситуація з відновленням демкоаліції вигідна і для Партії регіонів, оскільки НУНС і БЮТ все одно пересваряться, що дозволить ПР залишитися єдиною конструктивною парламентською силою.

"Для нас це безкоштовна реклама нашої політичної партії, на тому фоні інтриг, чвар тощо. Якщо вдасться уникнути виборів, навіть в такий спосіб, для нас це вигідно. І це є гарантією Януковича-президента у 2010 році", - заявила Герман.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування