У Литвина прогнозують нові ультиматуми від НУНС

Середа, 1 жовтня 2008, 15:02

Член фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський вважає, що заява прем`єра Юлії Тимошенко про її згоду на будь-які умови з метою створення коаліції є цілком прогнозованою.

Про це він заявив в середу в інтерв’ю журналістам, повідомляє УНІАН.

"Така заява є цілком прогнозованою, оскільки прем’єр-міністр неодноразово заявляла, що вибори є найгіршим варіантом", - сказав він.

Водночас, на думку депутата, це дає ще один шанс для створення коаліції трьох політичних сил.

"Прем’єр-міністр добре розуміє, що є установка на розпуск Верховної Ради, і цією заявою вона показує, які є ще аргументи", - додав він.

При цьому Зарубінський наголосив, що цей шанс буде достатньо важко конвертувати у реальну угоду, оскільки одна з договірних сторін з самого початку має певний сценарій. Кінцева точка, за словами депутата, - це розпуск Верховної Ради.

В той же час Зарубінський не виключив, що частина "Нашої України" знову може вигадати якийсь ультиматуми, щоб не йти на створення коаліції.

Як повідомлялося, в середу Тимошенко заявила, що БЮТ приймає усі ультимативні умови НУНС для створення коаліції "трьох". Водночас вона наголосила, що БЮТ не погоджується з ультиматумами НУНС, а просто їх приймає заради збереження демократичної коаліції і стратегічного курсу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...