Заступник Вінського ще раз пригрозив судом через "Фаїну"

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 15:21

Заступник міністра транспорту і зв'язку Ігор Урбанський спростовує свою причетність до компанії-власника судна "Фаїна", яке захопили пірати біля берегів Сомалі.

"Я особисто та компанія Kaalbye Shipping чи Kaalbye Group не є власником судна "Фаїна", - заявив Урбанський, коментуючи інформацію газети "Комерсант-Україна" про його ймовірну причетність до судна "Фаїна".

"Справжній власник судна давно бере участь в усіх переговорних процесах і має документи, які підтверджують, що він є судновласником. Ці дані відомі громадськості", - додав він.

Урбанський стверджує, що ці ж дані він "чітко повідомив кореспонденту видання, який звернувся до прес-служби Мінтрансу з проханням отримати коментар".

Мінтранс звернувся до головного редактора видання з вимогою надати офіційні документи, які підтверджують викладену у статті інформацію. Офіційну відповідь на лист у міністерстві чекатимуть впродовж трьох днів.

Урбанський попереджає, що у випадку ненадання підтвердних документів він вважатиме, що видання не має їх у своєму розпорядженні.

Тому, зауважує заступник міністра, він "з цілковитою достовірністю розцінюватиме публікацію як таку, що не відповідає дійсності та з метою захисту власної ділової репутації вимагатиме спростування поширеної інформації щодо начебто його причетності до "Фаїни".

У разі відсутності реагування з боку видання Урбанський "буде змушений вирішувати дане питання в судовому порядку".

Як відомо, у четвер секретаріат президента звернувся до СБУ та Генпрокуратури з проханням перевірити опубліковану інформацію про можливу причетність Урбанського до компанії-власника судна "Фаїна".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування