Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ябєду" Кириленка тепер назвали "політичною шпаною"

Четвер, 2 жовтня 2008, 11:11

Україна не може бути заручником ультиматумів однієї політичної сили, заявляє лідер блоку свого імені Володимир Литвин.

Про це Литвин сказав під час прес-конференції в Кіровограді, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу блоку.

"Можна сказати, що балом править "політична шпана", для якої люди лише матеріал. Ми говоримо те, що не подобається президентові й іншим, це значить, що ми говоримо правду, а люди і країна гідні цього", – сказав він.

Крім того, аналізуючи роботу парламенту за рік, депутат підкреслив, що цей час був загублений для країни і для фракції зокрема.

"Коли звертаєшся з пропозицією, благаєш ухвалити рішення в інтересах народу, а у відповідь – саркастична посмішка. Як можна говорити про те, що в нас є держава?", – обурився Литвин.

Він також заявив, що політики визначили курс на дострокові вибори, а Блок Литвина ні на які ультиматуми реагувати не буде.

"У державі немає вищого представницького органа. Парламент є, а парламентаризму немає. Його немає з 2006 року", – підкреслив політик.

Як відомо, раніше фракція НУ-НС вимагала в потенційних членів нової коаліції підтримати вето президента на закони, ухвалені 2-го вересня. Крім того, НУ-НС вимагав висловити позицію щодо російсько-грузинського конфлікту.

У середу на прес-конференції прем'єр Юлія Тимошенко у відповідь на обвинувачення лідера НУ-НС В'ячеслава Кириленка в спробі зняти його з посади глави фракції, назвала його "маленькою ябєдою".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування