"Регіони" вже кажуть про махінації з системою "Рада"

Четвер, 2 жовтня 2008, 13:31

Депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов вимагає організувати перевірку системи "Рада" на предмет корегування результатів голосувань депутатів за скасування антипрезидентських законів.

"Надходять тривожні відомості. Я прошу звернути на це увагу і дати відповідні доручення. Влазять і вручну корегують голосування системи "Рада". Ця інформація сьогодні йде по залу", - сказав Єфремов на засіданні парламенту у четвер.

"Я ще раз прошу дати доручення і перевірити, хто втручається в систему "Рада" і корегує голосування", - додав він.

Водночас Єфремов сказав, що Партія регіонів "ні в якому разі" не буде піддавати сумніву ці голосування.

"Це лежить на совісті двох політичних сил, які взяли на себе відповідальність. Ми співчуваємо депутатам БЮТ, які з сьогоднішнього дня почали деградувати", - сказав він.

У свою чергу спікер Арсеній Яценюк сказав, що негайно допустить до перевірки системи "Рада" СБУ та інші відповідні органи.

"Будь-які народні депутати, які хочуть взяти участь у перевірці голосування, будуть негайно допущені до системи "Ради", - додав він.

Яценюк також звернувся до всіх депутатів з проханням перевірити, чи правильно були враховані їхні голоси.

"Якщо є хоча б один депутат, який напише заяву, що він не голосував за і скасовує результати свого волевиявлення, ми все поставимо на переголосування", - сказав він.

Як відомо, у четвер БЮТ і НУ-НС проголосували за скасування 5 антипрезидентських законів, ухвалених 2 вересня БЮТ і Партією регіонів. Їм не вдалося лише скасувати закон про референдум, ухвалений у першому читанні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News