Литвин не піде в коаліцію, бо йому набридли "розводки" Банкової

П'ятниця, 3 жовтня 2008, 11:04

Член Блоку Литвина Олег Зарубінський переконаний, що створення коаліції у форматі трьох неможливе.

Про це він сказав журналістам у п’ятницю.

За його словами, навіть переговорний процес між трьома силами є "розводкою" по відношенню до Блоку Литвина, що спонукало фракцію до виходу з переговорного процесу.

"Брати участь у політичних розводках по відношенню до нашого блоку ми не маємо бажання. Коаліція трьох на сьогоднішній день неможлива. Ми могли брати участь у консультаціях і йти на відвертий, щирий діалог. А коли під прикриттям штучно робиться все для того, щоб хтось зміг розпустити парламент, ми в цьому брати участі не будемо", - сказав Зарубінський.

"Сценарій, продюсерство підводять все до того, щоб дискредитувати всіх і вся, до кінця показати непослідовність всіх, а потім розпустити парламент і при цьому очевидно набирати ще якісь бали", - додав він.

Разом з тим, на переконання Зарубінського, БЮТ хоче, щоб коаліція була створена, проте проти цього виступає секретаріат президента.

"БЮТ робить все для того, щоб коаліція була створена. Сценаристи і режисери, які знаходяться на Банковій, 11, не зацікавлені у створенні будь-якої коаліції і роблять все для того, щоб жодна коаліція не була створена", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування