Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає, що Ющенко заслужив "мазурика"

П'ятниця, 3 жовтня 2008, 13:21

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко сам своїми діями дав підстави прем’єру Росії Володимиру Путіну використати не дуже етичні висловлювання у його бік.

"Всі лідери високого рівня будь-якої країни мусять додержуватися етики поведінки на прес-конференціях, в публічних виступах, в публічному житті. Але лідер кожної держави має можливість вільно висловлюватись", - сказала Тимошенко.

"Мені теж не подобається, коли на світовій арені президент України називає прем’єра зрадником національних інтересів, рукою Москви і іншими речами", - зазначила вона.

"Коли сам політик задає такий тон, коли на світовій арені вживати грубі висловлювання, а ображати свої партнерів або опонентів, він сам відкриває шлях на світовій арені так само поводитись і до нього", - сказала Тимошенко.

Водночас вона висловила жаль, "що так сталося" і висловила думку, що "таких речей допускати не можна".

Водночас Тимошенко порадила журналістам спитати у президента, "як він може так відгукуватися на світовій арені про діючого прем’єра та партнера по екс-демократичній коаліції".

Як відомо, в четвер, коментуючи ситуацію з літаком українського прем'єра, на якому полетів президент Віктор Ющенко, Путін відповів жартом: "Мазурик якийсь вкрав літак".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування