Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко піде на вибори, і багатьом не поздоровиться

Субота, 4 жовтня 2008, 09:47

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про свою готовність брати участь у виборчій кампанії у разі проведення дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це він заявив журналістам у п’ятницю в Маріуполі, де перебував з робочою поїздкою, передає УНІАН.

"Якщо найближчим часом буде оголошено про перевибори, безумовно, я буду вимушений йти на них. Не тому, що мені так хочеться, а тому, що дуже багато людей вимагають від мене сказати своє слово", - зазначив Луценко.

Глава МВС підкреслив, що він як міністр не може всього сказати. "Але якщо будуть вибори - умовності будуть відкинуті, і я скажу все, боюся, що багатьом не поздоровиться", - підкреслив він.

Разом з тим Луценко завірив, що йому не хочеться думати про дострокові вибори. "Я ховатимуся за своє небажання до моменту їх (виборів) оголошення ", - відзначив він.

При цьому він вважає безглуздим проведення дострокових парламентських виборів в Україні, оскільки їх результат вже наперед відомий.

"Всі наперед знають результат парламентських виборів. Я особисто, якщо вибори будуть оголошені, робитиму все, щоб на кожному мітингу "Нашої України", яка розвалила коаліцію, звучало одне-єдине питання: з ким у вас буде наступна коаліція - з БЮТ? Тоді навіщо все це було організовувати? З Партією регіонів? Так чому ви цього не зробили?", - сказав глава МВС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування