Наливайченко клянеться, що Ющенко йому нікого не "замовляв"

Понеділок, 6 жовтня 2008, 10:49

В.о. глави СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що президент Віктор Ющенко ніколи не давав йому вказівок займається слідчими діями щодо будь-кого.

Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому в "Газеті 24" у понеділок.

"Я працюю з президентом прямо, і жодного разу він не давав мені або при мені вказівок зайнятися кимось. Якщо хтось знає про такі факти, нехай їх надасть", - сказав Наливайченко.

Відповідаючи на питання, чому СБУ і Генпрокуратура почали підозрювати Тимошенко в причетності до отруєння Ющенка саме в період політичної кризи, після чотирьох років, він сказав:

"Цього не було! Ми ніколи такого не говорили. Це все політизація".

Відповідаючи на уточнююче питання про заяви, що Тимошенко "продалася росіянам", він відповів:

"Я повторюю, нічого цього не було. Було звернення секретаріату президента. Мова йшла не про особисто прем'єр-міністра. Мова йшла про факти невиконання рішень РНБО міністрами або урядом у цілому".

Він також розповів, що співробітники СБУ затримали главу райдержадміністрації, члена "Нашої України" на великому хабарі в кілька сотень тисяч доларів.

"Я доповідав про це президенту. І жодного слова про те, що, мовляв, "Валентин, ти не того затримав", не було. Ми передали справу до суду. Суд виніс вирок", - розповів він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News