Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "доб'є" Раду, коли вона покаже, на що здатна?

Понеділок, 6 жовтня 2008, 12:33

Питання розпуску Верховної Ради – справа вирішена, але відповідний указ президента може не з'явитися ні цього тижня, ні наступного, пише "Сегодня".

"Президент не буде поспішати", - сказало газеті джерело в секретаріаті президента.

"Навіщо (поспішати)? Видати указ одразу – значить, показати, що він, як говорили в БЮТ, тільки цього і чекав. Краще дати парламенту можливість попрацювати, а точніше – показати свою непрацездатність, і після цього його розпустити", - пояснило джерело.

"Швидше за все, це буде зроблено після 16 жовтня, щоб показати, що президент витримав не тільки той термін, який вважає правильним, але і той, котрий вважають правильним опоненти. Ющенко нічим не ризикує – шансів на те, що БЮТ домовиться з "Регіонами" чи "Нашою Україною", мінімальні", - додав співрозмовник в СП.

Не виключено, пише газета, що указ про розпуск парламенту "узагалі з'явиться тільки наприкінці місяця – щоб вибори були призначені на кінець грудня" (за законом, вони проходять через два місяці після указу).

"У цей період можна чекати підвищеної явки в Західній Україні, куди з'їдуться заробітчани для святкування Нового року і Різдва. Для Ющенка, який зробив ставку на націоналістичного виборця, це буде дуже доречно", - говориться в статті.

Як відомо, у суботу президент Віктор Ющенко повідомив, що на 7 жовтня призначені офіційні консультації щодо питання розпуску Верховної Ради, і пообіцяв призначити дострокові вибори, якщо до цього дня не буде сформована нова коаліція.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування