Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" повернуться до БЮТ, як тільки ті припинять домовлятися з "НУ-НС"

Понеділок, 6 жовтня 2008, 16:03

Як тільки БЮТ і "НУ-НС" припинять переговори і переконаються, що вони домовитися не можуть, Партія регіонів готова повернутися до переговорів з БЮТ.

Про це заявила депутат від Партії регіонів, заступник голови відповідної фракції Ганна Герман у коментарі "ІМК", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами Герман, Партія регіонів призупинила переговори з БЮТ у той момент, коли побачила, що лідер БЮТ, прем'єр Юлія Тимошенко паралельно веде переговори і з "НУ-НС".

"Щоб не було подвійної гри і подвійних стандартів, ми призупинили переговори і дали можливість колишнім партнерам ще раз домовитися", - підкреслила "регіоналка".

При цьому Герман зазначила, що щойно БЮТ і "НУ-НС" припинять переговори і переконаються, що вони домовитися не можуть, ПР готова повернутися до переговорів із БЮТ.

"На сьогодні ми жодного сигналу від БЮТ не отримували. Навпаки, ми побачили непослідовність і безпринципність БЮТ, який легко скасував закони, ухвалені з Партією регіонів і так необхідні суспільству", - сказала вона.

Герман також зазначила, що переговори з БЮТ велися на найвищому рівні.

"Наш потенційний партнер дуже легко змінює позицію і принципи в залежності від політичної кон'юнктури, і це дало нам підстави сумніватися в цьому партнері", - підкреслила "регіоналка".

У той же час, вона вважає, що президент Віктор Ющенко підпише указ про розпуск Верховної Ради, коли остаточно переконається, що помаранчева коаліція відновлена не буде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування