Жванію не пустили на зустріч Ющенка з "НУ-НС"

Вівторок, 7 жовтня 2008, 09:51

Депутата від "НУ-НС" Давида Жванію не пустили у вівторок на зустріч фракції "НУ-НС" з президентом Віктором Ющенком.

Як повідомив у вівторок вранці представник прес-служби "Народної самооборони", Жванію не пускали на 4 поверсі секретаріату президента, де мала відбутися зустріч.

Сам Жванія згодом заявив, що його недопуск на зустріч фракції із президентом був спланованою акцією, мета якої – не допустити до участі в зустрічі усіх представників "Народної самооборони", повідомляє УНІАН.

Жванія вийшов з будівлі секретаріату президента, щойно розпочалася зустріч фракції "НУ-НС" із Ющенком.

"Це ранкова провокація, в списках я себе не знайшов, практично, єдиного з фракції", - сказав Жванія.

Депутат вважає, що такі дії були спрямовані на те, щоб НС у знак солідарності з ним не пішла на зустріч з президентом у повному складі.

Однак, за його словами, у НС "прийняли рішення, що всі заходять для того, щоб не зірвати голосування". "А свій голос я письмово передав Геннадію Москалю", - сказав Жванія.

Він також повідомив, що йому ніхто не пояснив причини, через які він був відсутній у списках. "Всі сховалися, нікого немає. Тому пояснення давати було нікому", - зазначив депутат.

Жванія припускає, що така акція секретаріату президента була викликана тим, що у СП стало відомо, що за відновлення демократичної коаліції поставили свої підписи більше половина фракції НУ-НС.

"Тому вони влаштували провокацію, вони були впевнені, що НС піде", - сказав Жванія.

Він також повідомив, що вже зібрано більше 40 підписів із 37 потрібних.

Жванія також пообіцяв, що дочекається завершення зустрічі під будівлею секретаріату президента.

Раніше, рано-вранці у вівторок джерело у фракції "Наша Україна – Народна самооборона" повідомило, що під час зустрічі Ющенка з фракцією "НУ-НС" члени "Народної самооборони" планують влаштувати провокації і демарш проти президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування