Тимошенко знову підбадьорила себе листами фермерів у кращих традиціях Брежнєва

Вівторок, 7 жовтня 2008, 10:56

Громадяни України з кожним днем надсилають все більше листів на адресу уряду, у яких висловлюються за збереження демократичної коаліції, заявляють у прес-службі Кабміну.

Як сказано у повідомленні прес-служби, автори листів, зокрема співробітники НАНУ, працівники низки підприємств Київщини та пересічні громадяни "вважають, що саме представники секретаріату президента змусили фракцію НУ-НС заявити про вихід із коаліції та закликають урядову команду... зробити все можливе для її збереження".

"Юліє Володимирівно, правда на вашій стороні! Велика помилка Віктора Андрійовича у тому, що він не розгледів у Балозі дії явного опортуніста, що і призвело до руйнування другої демократичної коаліції”, - цитує прес-служба лист від мешканців Запоріжжя.

"Повну підтримку діям уряду з недопущення розпаду коаліції у Верховній Раді висловлюють колективи фермерських господарств, представники молодіжних осередків та пересічні мешканці Дніпропетровська й області. Вони переконані, що "ніхто не має права нехтувати вибором наших співвітчизників”, - йдеться у повідомленні.

Прес-служба також наводить лист членів громадського об’єднань "Народна солідарність” та "Козацька родина”, пенсіонерів, аграріїв, представників медичної галузі Вінниччини, які "незадоволені деструктивними діями президента, однак щиро вірять, що усі дії уряду та парламенту із затвердження соціальних програм в країні, збереження миру та спокою у суспільстві отримають підтримку з боку президента".

"Шановна Юліє Володимирівно, всебічно підтримуємо ваше гаряче бажання забезпечити громадянську злагоду. Ваш уряд знаходиться на вірному шляху! Знайте, що ми підтримували і будемо всіляко сприяти вашій діяльності і роботі уряду”, - наводить прес-служба слова представників громадськості Вінницької області.

Водночас депутати Жовтневої районної ради та мешканці Кривого Рогу у своїх листах до прем’єра називають Демократичну Коаліцію "найвищим досягненням України”.

За даними прес-служби, лист-звернення на ім’я Тимошенко також надіслали ветерани Хмельницької області.

"Автори звернення виступають проти розпуску Верховної Ради і призначення нових виборів, бо переконані, що "це вносить нестабільність в життя народу", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Кабмін не вперше оприлюднює листи громадян на підтримку Тимошенко. У вересні до прем’єра зверталися представники Донеччини з гаслом "Донбас з вами!".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News