Ющенко говорив один, але - це не монолог

Вівторок, 7 жовтня 2008, 11:04

Депутат від НУНС Юрій Костенко прогнозує, що дострокові вибори відбудуться у середині грудня.

Про це він заявив журналістам, коментуючи підсумки зустрічі фракції НУ-НС із президентом Віктором Ющенком.

Костенко прогнозує, що указ про розпуск парламенту буде підписано у вівторок ввечері або в середу.

Також депутат зауважив, що у президента немає надії на створення коаліцію БЮТ і НУ-НС, він очікує заяви про створення нової коаліції від інших політичних сил – БЮТ, Партії регіонів, Комуністичної партії.

"Якщо до кінця цього дня такої коаліції не буде, президент скористається своїм (конституційним) правом", - сказав Костенко.

Коментуючи висловлювання своїх колег по фракції, що на сьогоднішній зустрічі, не було діалогу, а був виключно монолог глави держави, Костенко сказав: "Це був не монолог, але президент говорив один".

Він також зазначив, що глава держави повідомив депутатам надзвичайно цікаву інформацію про те, що відбувалося після 2 вересня у парламенті.

У свою чергу, народний депутат Роман Зварич відмовився прогнозувати, чи будуть дострокові вибори.

"Ви можете це питання (щодо розпуску парламенту) поставити президенту, це виключно його преференція. Зі слів президента, цього сьогодні не прозвучало", - сказав Зварич.

У той же час він зауважив, що Ющенко у черговий раз акцентував увагу на тому, що у випадку нестворення коаліції у передбачений Конституцією термін він скористається своїм правом і достроково припинить повноваження Верховної Ради.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News