Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не пустив Жванію через "мат" і "компромат"

Вівторок, 7 жовтня 2008, 12:08

Депутата Давида Жванію не запросили і не пустили на зустріч президента Віктора Ющенка з фракцією "НУ-НС", бо Ющенко вважає неприйнятним спілкування у стилі "компри" і "мату" й залишає за собою право самостійно визначати з ким спілкуватися.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"У тому, що народний депутат Жванія не знайшов своє прізвище у списках парламентаріїв із фракції НУ-НС, запрошених на зустріч із президентом, немає нічого дивного. Його офіційно не запросили на цю зустріч", - сказано в повідомленні.

"Більше того, Жванія добре знає, що його не запрошують до секретаріату глави держави впродовж останніх місяців, відколи він обрав амплуа головного антипрезидентського "компроматника", - додається у ньому.

"Спілкування у стилі "компри" і "мату", яке є характерним для окремих представників українського політикуму, президент вважає неприйнятним для цивілізованого політичного діалогу. Саме тому глава держави залишає за собою право самостійно визначати з ким, коли, і в якому форматі спілкуватися", - наголошують у прес-службі.

До речі, додається в повідомленні, "таким правом скористалися і парламентарії, які під час минулої зустрічі Віктора Ющенка з фракцією НУ-НС вручили "червону картку" депутату Буту".

Як відомо, у вівторок вранці Жванію не пустили на зустріч президента з фракцією "НУ-НС", що проходила в секретаріаті президента, ніяк не пояснивши цього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування