Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко показала журналістам, як Ющенко мовчить у слухавку

Вівторок, 7 жовтня 2008, 14:37

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в присутності журналістів у вівторок зі свого кабінету в уряді телефонувала президентові Віктору Ющенку, але розмова не відбулася.

Як повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини", прем'єр запросила журналістів, щоб продемонструвати свою спробу зв'язатися з главою держави й обговорити можливість поновлення демократичної коаліції.

Тимошенко зняла слухавку телефону урядового зв'язку з президентом, якийсь час її потримала, потім поклала на місце і повідомила журналістам, що на її дзвінок ніхто не відповів.

"Це телефон прямого зв'язку з президентом. Цей телефон завжди бере президент і завжди бере прем'єр-міністр, за будь-яких обставин. Він (телефон), як кажуть, працює без секретарів", - пояснила вона.

"Але в останні 6 місяців цей телефон працює в один бік, коли я беру трубку, у відповідь я чую гудки, на які ніхто ніколи не відповідає", - заявила Тимошенко.

За словами прем'єра, у випадку якщо президент відсутній у своєму кабінеті, його секретар перемикає дзвінок на себе й обіцяє зв'язатися через якийсь час.

"Мої ж дзвінки нікуди не перемикаються, ніхто не зв`язується. І коли розпочалася вся ця криза, я багато разів піднімала цю телефонну трубку, але жодного раз не отримала ні відповіді, ні призначення зустрічі, ні якого-небудь діалогу", - зазначила Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування