Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка прибрехали про тотальну згоду на перевибори?

Середа, 8 жовтня 2008, 11:44

Перший віце-спікер Олександр Лавринович спростовує інформацію секретаріату президента, що всі фракції погодилися на дострокові вибори.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді у середу.

"Сьогодні дали інформацію про те, що всі фракції парламенту підтримали ідею дострокових виборів, що є саме по собі абсолютною нісенітницею. Я ще раз підтверджую, що ми (Партія регіонів) не були і не будемо ініціаторами дострокових виборів", - сказав Лавринович.

"І якщо в Україні помаранчеві сили не можуть вирішити, хто з них більш винний перед українським народом, то вони між собою мають розібратись", - додав він.

Лавринович також підтвердив, що Верховна Рада не буде голосувати зміни до бюджету в частині фінансування виборів до моменту, поки президент не скористається своїм правом щодо розпуску парламенту.

Разом із тим, за словами Лавриновича, Партія регіонів виконає відповідний указ президента, якщо він з’явиться.

Перший віце-спікер також висловив думку, що питання з фінансуванням виборів має забезпечуватися урядом.

"Це проблема уряду, який має розрахувати необхідні зміни до державного бюджету. І проблема уряду і президента внести ці зміни в парламент і їх представити. В залежності від того, що представлено, буде ухвалюватися рішення про підтримку або непідтримку відповідного закону", - сказав Лавринович.

"Тому до того моменту, поки з’явиться указ президента, ніяких розмов про забезпечення наступної виборчої кампанії не може бути в принципі", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування