Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" перетасовують першу п'ятірку

Четвер, 9 жовтня 2008, 11:29

Політичні партії почали формування своїх списків на дострокові парламентські вибори.

За інформацією "Дело", Партію регіонів на вибори поведуть Віктор Янукович, Ганна Герман, Борис Колесников, Інна Богословська і Юрій Бойко.

За даними газети, "регіонали" буквально днями завершили дискусію з формування першої п'ятірки на дострокові вибори. Головна інтрига полягала в тому, хто прийде на високі місця в списку, які раніше займали виключені з партії Раїса Богатирьова і Тарас Чорновіл.

Тепер друге місце може посісти Ганна Герман, яка на минулих виборах займала 48-е місце в списку партії. Екс-міністр палива й енергетики Юрій Бойко, який на парламентських виборах 2007 року був 49-му місці, тепер претендує на 5-е місце у списку ПР.

"У нас у партії достатньо людей, які могли б замінити Богатирьову. На місце в першій п'ятірці можуть розраховувати і Герман, і Богословська", - вважає "регіонал" Михайло Чечетов.

"Усе залежить від рішення груп Ахметова і Януковича", - говорить джерело в ПР.

На потрапляння до першої п'ятірки "регіоналів", зазначає газета, може розраховувати і нинішній заступник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Хоча кандидатуру Юрія Бойка політологи вважають більш імовірною.

Якщо політрада остаточно погодиться з його кандидатурою, то з першої п'ятірки піде Нестор Шуфрич, який публічно виявляв симпатію до лідера БЮТ, прем'єра Юлії Тимошенко, пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування