Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС України – Росії: "Не потрібно по-кремлівськи за нас переживати"

Четвер, 9 жовтня 2008, 19:35

У Росії не має бути причин для хвилювання у зв'язку з проведенням позачергових парламентських виборів і загостренням соціально-економічних проблем в Україні.

Таку думку висловив прес-секретар Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні пролунала від МЗС РФ певна тривога у зв'язку з позачерговими виборами в Україні, що можуть відбитися на соціально-економічному стані України. Є широке поле для хвилювання й у нашій сусідній державі, є про що хвилюватися", - сказав він.

"Демократичний характер виборів в Україні не підлягає сьогодні дискусії. Демократичність виборів - це норма, підтверджена міжнародними і регіональними інституціями", - підкреслив прес-секретар МЗС.

"Не потрібно тривожитися в той же час і за соціально-економічний стан в Україні, тому що... переживати по-кремлівськи, як свідчить нещодавня практика в сусідніх державах, виглядає так, начебто запросити вовка на варту овечої отари", - сказав він.

"Ми не маємо потребу в таких переживаннях", - додав дипломат.

Раніше повідомлялося, у Росії називають внутрішньою справою України рішення президента Віктора Ющенка розпустити Верховну Раду, але шкодують, що соціально-економічні проблеми країни підуть на другий план через майбутні парламентські вибори.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування