Литвин вважає, що Тимошенко скоро сама захоче виборів

Неділя, 2 листопада 2008, 12:29

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин вважає, що якщо дострокові вибори до парламенту не відбудуться до кінця року, то їх противники ініціюватимуть їх в січні-лютому.

"Якщо вони (дострокові вибори) не відбудуться до кінця цього року у зв’язку зі спротивом, який чиниться, то на початку лютого або після Водохреща ті, хто чинять опір проведенню виборів, будуть виступати найбільшими прихильниками проведення виборів", - сказав він на прес-конференції в суботу, передає УНІАН.

За словами Литвина, це буде пов’язано з тим, що наступить період, "коли Україна впаде на дно" і буде намагання нинішніх противників виборів "задіяти відомий нам принцип – вибори все спишуть".

Він наголосив, що у випадку, коли дострокові вибори відбуватимуться, то необхідно "максимально їх стиснути в термінах". За його словами, доцільно навіть було б затвердити календарний план їх проведення, передбачивши навіть час для формування влади після них. "Часу на розхитування ми не маємо", - додав Литвин.

Він також вважає, що в разі оголошення дострокових парламентських виборів антикризові заходи не виконуватимуться.

"Якщо будуть вибори, то ви прекрасно розумієте, що ніякої роботи по антикризових заходах не буде", - сказав політик, додавши: "Або антикризові заходи, або вибори".

Литвин також зазначив, що в разі фальсифікації при підписанні та опублікуванні закону про антикризові заходи його фракція не блокуватиме трибуну парламенту, а звертатиметься до народу.

Він наголосив, що в законі не може бути в жодному формулюванні норми про мораторій на збільшення мінімальної заробітної плати та інших соціальних виплат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування