Тимошенко згадала Кама-сутру і як її вкусили

Неділя, 2 листопада 2008, 20:47

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що її намагаються зняти з посади, бо вона перешкоджає політикам незаконно використовувати бюджетні кошти.

В ефірі 5 каналу в неділю прем’єр зазначила, що контрольно-ревізійне управління уряду провело перевірку використання бюджетних коштів у 2007 році, яка показала, що 93% всіх фінансових операцій проводилося з грубими порушеннями.

За даними Тимошенко, це становить 18 млрд. грн., або "більше 3 млрд. доларів". "Коли я при владі, вони недораховуються 3 млрд. доларів на рахунках в офшорах", - зазначила прем’єр. "Вони не дочекаються, коли я піду і відкриється шлях до 3 млрд. державних грошей", - долала вона.

Тимошенко також поскаржилася, що вона пропонувала усім політичним силам об'єднатися й попрацювати в єдності "хоч би рік", поки, за оцінками експертів, не будуть подолані наслідки політичної кризи.

"Але політикум України цю простягнуту руку вкусив", - сказала вона, додавши, що політика в Україні взагалі "схожа на політичну Кама-сутру з якимись невідомими засобами один для одного".

Коментуючи програму "Свобода на Інтері", в якій у п’ятницю взяла участь вона, а також президент, голова ВР та багато інших політиків, Тимошенко сказала, що "це перетворилося на велике розчарування", бо політики знову почали поливати один одного брудом.

"Не можна було цю політичну тусовку збирати в день Хелоуіну. Бо в політиків просинаються такі якості, які не сумісні з політикою", - сказала прем’єр, додавши, що їй хотілося взяти крейду й накреслити навколо себе захисне коло.

"Тому потрібно припинити такі формати передач взагалі", - сказала Тимошенко, пояснивши, що українські політики ще не доросли до такого рівня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування