Тимошенко відповіла на наїзд Ющенка

Понеділок, 3 листопада 2008, 18:48

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що урядом на сто відсотків профінансовано усі видатки на ліквідацію наслідків повені, яка сталася влітку у західних областях України.

Так Тимошенко відреагувала на невдоволення президента щодо фінансування подолання наслідків повені.

Прем’єр також нагадала, що уряд вчасно ухвалив всі необхідні рішення для відновлення зруйнованого житла людей та для надання матеріальної допомоги за втрачене майно, повідомляє прес-служба уряду.

За її словами, якщо гроші не надійшли до людей, то треба питати в губернаторів та представників місцевої влади, які отримали від уряду гроші вчасно та в повному обсязі.

За словами прем’єр-міністра, на рахунках місцевих адміністрацій станом на 1 листопада залишилося невикористаними 600 млн. грн., які Уряд виділяв на ліквідацію наслідків повені.

Тимошенко наголосила, що особисто контролюватиме це питання до тих пір, поки люди, постраждалі від повені, не отримають до останньої копійки кошти, перераховані Урядом на ліквідацію наслідків стихії.

У вівторок президент Віктор Ющенко висловив незадоволення темпами виплат компенсаційних коштів постраждалим від повені жителям Чернівецької області.

"Уряд часто обіцяє те, що виходить за межі можливостей, а потім стає прикро відповідати перед людьми", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News