Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ розповіли, які їм милі Партія регіонів і Медведчук

Вівторок, 4 листопада 2008, 11:02

Деякі депутати Блоку Юлії Тимошенко стверджують, що їм приємніше працювати з Партією регіонів, ніж з "Нашою Україною".

Про це заявив в інтерв'ю "Делу" депутат БЮТ Андрій Портнов, коментуючи слова Андрія Клюєва з ПР про можливість коаліції з БЮТ.

"Я упевнений, що Андрій Петрович говорить абсолютно щиро. Мені здається, що керівництво Партії регіонів ще не визначилося. Працювати з "Нашою Україною", на мою думку, їм не дуже приємно", - відзначив Портнов.

На питання, чому тоді ПР і БЮТ не створили коаліцію у вересні, депутат відповів: "Ми не заходили в офіційний переговорний процес з Партією регіонів. Якщо переговори і проходили, то тільки в контексті спільного голосування за законопроекти. Вони були результативними. Я не приховую свого задоволення нашою роботою з Партією регіонів".

"Вона набагато конструктивніше складалася, ніж з нашими партнерами по коаліції — "Нашою Україною". Якби мене особисто запитали, з ким я хотів би мати справу в парламенті як політичними партнерами, я б відповів без сумніву, що набагато приємніше мати справу з Партією регіонів. Оскільки вони швидко реагують на процеси, адекватно розуміють проблематику, ефективно працюють над законопроектами", - додав Портнов.

На питання, чи можливо поява в списку БЮТ Віктора Медведчука, депутат повідомив, що, наскільки йому відомо, у Медведчука "є політичні плани, що не передбачають членства в БЮТ".

Портнов не став коментувати інформацію про співробітництво Тимошенко і Медведчука.

"Коментувати, з ким спілкується прем'єр-міністр, може тільки сама Юлія Володимирівна. Я маю честь обмінюватися думками з Віктором Медведчуком. Віктор Володимирович — шанована мною людина. Подобається це комусь чи ні — роль Медведчука в розвитку держави, без сумніву, дуже істотна", - заявив бютівець.

На питання, якщо говорити про виборчий список БЮТ на наступних виборах у парламент, чи ввійде туди Анатолій Гриценко, Портнов відповів:

"Ми дуже шанобливо ставимося до Анатолія Степановича як політика. Така людина може прикрасити список. Але ми не ведемо зараз ніяких переговорів через те, що указ президента про розпуск парламенту припинений".

На таке ж питання про Сергія Тігіпка і Віталія Гайдука, депутат сказав: "Усе може бути, адже вони шановні люди".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування