Кабмін наказав перевірити нові тарифи Черновецького

Четвер, 6 листопада 2008, 09:40

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов доручив Міністерству транспорту та зв’язку разом з Міністерством житлово-комунального господарства перевірити обгрунтованість підвищення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту в Києві.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу першого віце-прем`єр-міністра.

До відповідної робочої групи увійшли міністр економіки Богдан Данилишин, міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський, міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко, в.о. голови Антимонопольного комітету Олександр Мельниченко, голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький, голова Держінспекції з контролю за цінами Наталія Немодрук, голова Контрольно-ревізійного управління Микола Сивульський та голова Держкомітету статистики Олександр Осауленко.

Про результати перевірки члени робочої групи мають прозвітувати першому віце-прем’єр-міністру до 13 листопада.

Також Турчинов доручив міністру юстиції призупинити процес державної реєстрації розпорядження КМДА "Про заходи щодо покращення транспортного обслуговування киян", поки робоча група не надасть висновків щодо обгрунтованості підвищення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту у Києві.

Як відомо, КМДА видала розпорядження про підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті.

З 4 листопада одна поїздка в метрополітені коштує 2 грн., якщо пасажир купує один жетон на проїзд. Проїзд у наземному транспорті коштує 1,5 грн., якщо купити квиток завчасно в кіоску, і 2 грн. – якщо купити в салоні автобуса, трамвая, тролейбуса.

Прокуратура Києва розпочала перевірку дотримання столичною міською державною адміністрацією законодавства при введенні нових тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування