БЮТ хоче крові Наливайченка

П'ятниця, 7 листопада 2008, 09:03

Представник БЮТ Андрій Кожем'якін вважає, що в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко має бути притягнутий до відповідальності.

Так він в п’ятницю прокоментував заяви Наливайченка.

"Політична сила Блок Юлії Тимошенко буде вживати всіх заходів для того, щоб притягнути Наливайченка до відповідальності за незаконну, не професійну діяльність та відверті наклепи на прем'єра і народних депутатів", - заявив Кожем'якін.

"Якщо пану Наливайченку кортить стати телезіркою, то йому краще добровільно залишити службу у СБУ і влаштуватися шоуменом на телебаченні. Лякати людей страшилками у нього вийде краще, аніж керувати Службою Безпеки", - додав депутат.

Він зазначив, що українське суспільство "вкотре стало свідками того, як проти політичної сили БЮТ розпочалась чергова масована атака організована Банковою і озвучена в.о. голови СБУ паном Наливайченком.

Він також висловив стривоженість тим, що "інструментом для залякування своїх політичних опонентів політикани з Банкової використовують СБУ".

"Прикро, що з державного органу, який повинен забезпечувати безпеку держави від зовнішніх та внутрішніх загроз, СБУ поступово перетворюється у зливний бачок компромату", - заявив він.

"Особливе занепокоєння викликає те, що особа, яка зобов’язана свято виконувати закон і Конституцію, стала трубадуром абсурдних обвинувачень на замовлення. Своєю поведінкою і постійною присутністю на телеекранах з шокуючими і водночас безглуздими обвинуваченнями, пан Наливайченко ганьбить честь та гідність офіцера і повністю нівелює почесний обов’язок служіння Україні", - зазначив Кожем'якін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...