Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові "ліві" і "праві" вже встигли побитися

П'ятниця, 7 листопада 2008, 11:26

У Львові святкування річниці Жовтневої революції розпочалося локальними сутичками між представниками різних політичних сил.

Біля монументу Слави на вулиці Стрийській зібралися представники низки політичних сил з метою відзначення річниці Жовтневої революції, а також противники проведення цих акцій – представники правих та націоналістичних сил, повідомляє УНІАН.

Незважаючи на присутність на площі близько тисячі працівників міліції, спецпідрозділу "Беркут", пожежних машин, машин швидкої допомоги, учасники акції прорвали кордони міліції.

Внаслідок цього відбулися локальні сутички між представниками Української партії, Конгресу українських націоналістів та ВО "Свобода" з прихильниками КПУ і ПСПУ.

Представники "Свободи" розірвали декілька плакатів комуністів і станом на 12:00 у щільному оточенні працівників міліції палять прапори із символікою КПУ та інші прапори, які принесли із собою.

З метою уникнення масових сутичок представників лівих сил вивезли з місця проведення акції спеціально виділеним автобусом, у бік якого представники ВО "Свобода" кидали яйця і флагштоки від прапорів.

Представники КУН та Української партії в оточенні спецпідрозділу "Беркут" скандують: "Комуняку на гілляку!", а представники "Свободи" неподалік монументу Слави продовжують палити червоні знамена.

За словами начальника міського управління ГУ МВС України у Львівській області Ігоря Цікала, правоохоронці не затримали за порушення громадського порядку жодного учасника акцій.

Також не будуть притягуватися до відповідальності особи, які демонстративно палили комуністичну символіку та прапори біля монументу Слави.

"Ну, принесли щось, якісь тряпки, і палили. За що їх притягувати до відповідальності?", - сказав він.

Як відомо, раніше Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення будь-яких масових заходів біля монументу Слави у Львові з метою недопущення сутичок та провокацій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування