У відповідь за "бандита Губського" БЮТ знайшов бандита у НУНС

П'ятниця, 7 листопада 2008, 15:43

Депутата Київської облради Володимира Федосєєва, який звинуватив бютівця Богдана Губського в земельному бандитизмі, самого звинувачують у причетності до злочинного угруповання.

Про це йдеться в листі голови комісії київської облради Геннадія Трегуба на адресу президента.

В ньому констатується, що "вже тривалий час в Київській області зухвало і безкарно діє організоване злочинне земельне угрупування".

"За наявною інформацією, до складу організованої злочинної земельної групи, лідером якого є депутат Київської облради Володимир Федосєєв (фракція НУНС) ввійшли: Вадим Литвин - в.о. начальника управління земельних ресурсів у Києво-Святошинському районі (який в 2007 році змінив Федосєєва на посаді керівника обласної організації НУНС) та Андрій Іванюк - начальник Головного управління земельних ресурсів у Київській області", - зазначає Трегуб.

В зверненні наголошується, що "угрупування Федосєєва-Литвина-Іванюка за своїми методами та прийомами є найбільш небезпечним кримінально-рейдерським формуванням країни, яке діє цинічно, нахабно, безжально до конкурентів".

"В цьому плані варто згадати серію так і не розкритих зухвалих вбивств останніх років, які трапились в Київській області і безпосередньо пов’язані з земельними питаннями", - йдеться в листі.

Зокрема голова комісії нагадує про вбивство комерційного директора "Земельно-ресурсного клірингового центру" Олега Шеремета та недавнє вбивство директора агрофірми "Рубежанське" Сергія Помазана.

"За інформацією працівників агрофірми вбивство Помазана може бути пов’язано з його конфліктом з Литвином, який намагався відібрати землю, яка належала господарству", - зазначається в листі.

"В червні 2008року року Литвин безкоштовно виділяє "Хотівському" 77,747 га державної землі в с. Лісники Києво-Святошинського району. Мінімальна ринкова вартість цієї ділянки складає 1,3 млрд.грн. Пізніша перевірка Київської обласної прокуратури, за дорученням президента Ющенка встановила, що під час проведення цієї оборудки були порушені всі закони України, відомчі інструкції та розпорядження", - пише Трегуб.

"Іванюк та Литвин видали "Хотівському" державні акти на права власності за рахунок пам’ятки архітектури – Городища, яке згідно постанови Кабміну від 2001р. занесене до державного реєстру нерухомих пам’яток України. Прокуратура Київської області порушила карну справу", - йдеться в листі.

Як відомо, депутат Київської облради Володимир Федосєєв поінформував президента Віктора Ющенка про діяльність на Київщині організованого злочинного угруповання під керівництвом депутата від БЮТ Богдана Губського.

Геннадій Трегуб є членом партії "Батьківщина".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...