Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов заявив, що Тимошенко ні в чому не винна

П'ятниця, 7 листопада 2008, 18:51

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов заявляє, що уряд не причетний до проблем з фінансуванням подолання наслідків повені.

Турчинов стверджує, що уряд не має заборгованості перед місцевими бюджетами, оскільки до копійки перерахував заплановані кошти, повідомляє прес-служба уряду.

Він підкреслив, що обсяг фінансування був безпрецедентним і адекватним тим проблемам, які виникли внаслідок стихійного лиха.

"Тепер ці кошти від місцевої влади повинні дійти до людей", - зазначив Турчинов.

Водночас перший віце-прем'єр зазначив, що головна проблема полягає в тому, що не завжди ці кошти ефективно використовувалися.

За його словами, зокрема, Контрольно-ревізійне управління виявило порушення щодо використання коштів на суму 89 млн. грн.

Також Турчинов повідомив, що наразі в постраждалих населених пунктах на 100% відновлено електроенергію, газопостачання, водопостачання, зв’язок, відновлена робота залізничного транспорту.

За його словами, існують певні проблеми із відновленням комунальної інфраструктури через затягування строку введення в експлуатацію будинків.

Однак, на думку Турчинова, це проблема місцевого керівництва.

Як відомо, у п’ятницю Рада національної безпеки й оборони визнала недостатньою роботу Кабінету міністрів із подолання наслідків стихійного лиха.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування