Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укрзалізниця" вирішила заробити на квитках у купе та СВ

Понеділок, 1 грудня 2008, 13:40

"Укрзалізниця" до 12 грудня 2008 року направить Кабінетові Міністрів лист щодо введення гнучкої системи оплати за купейні та СВ-місця в період підвищеного попиту.

Про це в понеділок заявив журналістам перший заступник начальника головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Олександр Іванько.

Іванько відзначив, що це підвищення не торкнеться періоду новорічних і різдвяних свят 2008/2009 років, повідомляє Ліга.net.

Крім того, він повідомив, що збитки "Укрзалізниці" від перевезення пільгових пасажирів у 2008 році склали 3,8 млрд.грн.

На пікові дні перевезень пасажирів станом на 1 грудня в касах "Укрзалізниці" є в продажу близько 3 тис. квитків.

Іванько також повідомив, що для додаткових потягів у піковий святковий період буде задіяно 5611 пасажирських вагонів.

"Укрзалізниця" також призначила вже 27 додаткових потягів на новорічні і різдвяні свята, повідомляє УНІАН.

За словами Іванька, зокрема, сім потягів призначила Південно-Західна залізниця, стільки ж – Придніпровська, чотири – Одеська, п'ять – Південна і по два потяги направили Львівська і Донецька залізниці.

При цьому, зокрема, у західному напрямку призначені 14 додаткових потягів, у московському – шість, у кримському – чотири потяги.

Крім того, 26 додаткових потягів (з яких 9 транзитних) призначили "Російські залізниці". З них на напрямку з Москви до Києва – вісім потягів, у західному напрямку – три, у Крим – два.

При цьому Іванько відзначив, що варто враховувати, що додаткові потяги будуть виконувати по кілька рейсів, наприклад, тільки в західному напрямку у святкові дні ними буде виконано близько 40 рейсів.

За його даними, у цілому в пікові дні планується задіяти 6,3 тис. вагонів. Крім того, у резерві 73 каси, які за необхідності будуть задіяні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування