Яценюк знайшов "фундамент" для своєї партії?

Вівторок, 2 грудня 2008, 10:36

Колишній глава Верховної Ради Арсеній Яценюк активно веде роботу над створенням власного політичного проекту, зокрема, проводячи зустрічі з регіональними політиками.

Так, за інформацією газети "Комерсант-Україна", у неділю він відвідав Одесу, а в понеділок – Миколаїв.

Член політради Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко заявив газеті, що фундаментом нового політичного проекту Яценюка стане партія "Демократичний фронт".

"Я знаю, що він (Яценюк) буде розкручувати цю політичну партію ("Демократичний фронт") і неодмінно очолить її", - підкреслив він.

Відповідно до інформації, розміщеної на сайті Міністерства юстиції, ця партія була зареєстрована 26 червня 2006 і зараз її очолює Віктор Вашкевич.

Газета зазначає, що якщо Яценюк її очолить, то він зможе самостійно брати участь у можливих дострокових парламентських виборах.

Пустовойтенко також розповів, що нещодавно зустрічався з Яценюком і обговорював участь Народно-демократичної партії в створенні нової політичної сили. Однак Яценюк відповів відмовою.

За словами Пустовойтенка, спонсорами нової політичної сили виступлять дві дуже відомих особи, їхні прізвища він відмовився назвати, оскільки це некоректно.

У той же час, радник екс-спікера Кость Бондаренко спростував інформацію про зв'язок Яценюка і партії "Демократичний фронт". "Я вам із усією відповідальністю заявляю: Яценюк жодного стосунку до неї не має", - сказав Бондаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...