Росіяни запитують у Путіна про відносини з Україною

Вівторок, 2 грудня 2008, 13:35

Мешканці Росії сподіваються, що прем'єр Володимир Путін у четвер розповість про майбутнє відносин з Україною, наскільки серйозна економічна криза й оцінить ситуацію зі свободою слова на Заході.

Так Путін уперше цього року звернеться до нації в прямому ефірі в передачі "Розмова з Володимиром Путіним", трансляція якої почнеться об 11 годині за київським часом, передає Reuters.

Організатори трансляції говорять, що Путін відповість на питання, які надійшли в громадські приймальні "Єдиної Росії", а також пропонують надсилати їх по безкоштовному телефонному номеру, через SMS або на сайт www.moskva-putinu.ru.

На сайті є розділ "Питання, які найчастіше задаються," - зараз їх 11, серед яких "як складатимуться подальші відносини між Росією й Україною".

Також у Путіна цікавляться, "наскільки серйозна криза", "чи розглядається якась допомога людям, які взяли іпотеку і залишилися безробітними" і інші.

Одне з питань також стосується свободи його висловлень, зокрема, на Заході.

Кремль раніше заперечував обвинувачення опозиції, яка вважає прес-конференції і "прямі лінії" Путіна зрежисованими таким чином, щоб представити президента в найбільш вигідному світлі і позбавити від неприємних несподіваних питань.

Спадкоємець і соратник Путіна - Дмитро Медведєв, який вступив на посаду президента в травні, не спілкувався з виборцями в прямому ефірі, але планує провести навесні наступного року прес-конференцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...