У "НУ-НС" закликають "негайно" поновити Яценюка

Середа, 3 грудня 2008, 08:50

Європейська партія України пропонує колегам по парламенту негайно поновити Арсенія Яценюка на посаді голови Верховної Ради.

Про це йдеться в заяві ЄПУ "з приводу ситуації, що склалася у зв‘язку з обранням голови Верховної Ради", розповсюдженій у середу вранці.

"Після звільнення з посади голови Верховної Ради Арсенія Яценюка уже минуло три тижні. Протягом всього часу лідери парламентських фракцій не лише не змогли розпочати повноцінну законодавчу роботу, а й навіть домовитися про консолідовану позицію щодо формування парламентської більшості та обрання спікера", - сказано в заяві.

"І все це відбувається на тлі разючої фінансової кризи, котра попри усі оптимістичні прогнози, продовжує розкручувати свій маховик", - наголошується в ній.

Європейська партія України вважає, що "зупинка роботи Верховної Ради призводить до ескалації негативної фінансово-економічної ситуації в країні і вважає за доцільне негайно відновити роботу парламенту, відмовитися від будь-яких перерв у пленарних засіданнях і негайно приступити до прийняття пакету антикризових законопроектів".

"Задля цього ми пропонуємо усім здорово мислячим парламентським політичним силам негайно поновити на посаді спікера парламенту Арсенія Яценюка та забезпечити можливість результативної роботи тим депутатам, котрим не байдужий завтрашній день нашої України", - заявляє ЄПУ.

"Вважаємо, що саме в такий спосіб Верховна Рада здатна до закінчення календарного року вжити невідкладних заходів для стабілізації фінансово-економічної та політичної ситуації в країні", - переконана партія, яку очолює депутат фракції "НУ-НС" Микола Катеринчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування