БЮТ не буде скромником і прискорить дозрівання коаліції

Середа, 3 грудня 2008, 13:37

БЮТ має намір формувати коаліцію навколо своїх антикризових ініціатив.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов в інтерв'ю журналістам.

"Якщо в нас скромні політичні сили, виходить, БЮТ буде свої програмні позиції, які ми розробили в Кабінеті Міністрів, нав'язувати іншим політичним силам. Ми не можемо чекати, поки хтось дозріє, ми будемо прискорювати це дозрівання доступними нам засобами", - сказав Турчинов, повідомляє Ліга.net.

Він уточнив, що це стосується політичних сил, здатних діяти в антикризових умовах.

Відповідаючи на питання, які це можуть бути заходи, Турчинов звернув увагу на пакет змін у податкове законодавство, підготовлений у Кабінеті Міністрів.

Також, за його словами, підготовлені законопроекти, що забезпечують захист національного виробника, з урахуванням вимог СОТ, законопроекти, що забезпечують функціонування АПК, хімії і металургії. Паралельно відпрацьовані постанови і програми Кабінету Міністрів.

"Як тільки Нацбанк визначиться з курсовою політикою, можна буде приступити до розгляду проекту бюджету на наступний рік. От пакет, і з цим пакетом ми готові ще раз звертатися, уже не з гаслами і публічними вимогами, а от, конкретний пакет, ми готові за нього голосувати, ми готові його реалізовувати, будь ласка", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News