Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брат Балоги потоптався по Луценку. За слова про замок?

Середа, 3 грудня 2008, 13:47

Депутат фракції "НУ-НС", член президії Єдиного Центру Василь Петьовка заявляє, що міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку слід не озвучувати "сенсаційні заяви", а займатися реальною боротьбою зі злочинністю.

"Із головного міліціонера країни Луценко все більше перетворюється на інформаційного спонсора жовтої преси", - вважає Петьовка, повідомляє сайт "Єдиного Центру".

"В країні, де, згідно зі статистикою МВС, за годину відбувається 4 особливо тяжких злочини, міністра внутрішніх справ частіше можна побачити на ток-шоу, ніж за виконанням своїх посадових обов’язків", - зазначає він.

Петьовка вважає, що Луценку треба не озвучувати з "блакитних екранів" нових сенсаційних заяв, а займатися боротьбою зі злочинністю.

"Міністр, який застерігає щодо зростання злочинності, а не звітує про боротьбу із нею, розписується у власній некомпетентності", - коментує депутат заклики міністра внутрішніх справ внаслідок зростання злочинності у зв’язку з безробіттям.

Петьовка вважає, що "за умов, коли ДАІ потребує серйозного реформування, а міліція не може навести лад на вулицях і дорогах, постійні спроби Луценка створити сенсацію з будь-чого, окрім власних досягнень, можуть свідчити про повну неспроможність його як міністра внутрішніх справ".

Як відомо, Луценко у неділю, 30 листопада, був гостем програми "Телевізійна служба новин" на каналі "1+1", у ході якої висунув низку звинувачень на адресу каналу та, зокрема, його спецпроекту "Жесть мундира", який проводив журналістське розслідування щодо правопорушень співробітників МВС. Канал їх потім спростував.

Крім того, в інтерв’ю газеті "Дело", надрукованому у числі за 2 грудня, Луценко, зокрема, заявив, що глава секретаріату президента Віктор Балога безкоштовно літав на літаку державного авіапідприємства "Україна", за який платили офшорні підприємства.

"І не прості (офшорні компанії): одна з них є експедитором нещасної "Фаїни". Чи не дивно? Інша – страховик цього судна. А третя заборонена рішенням Мінекономіки до участі в обслуговуванні будь-яких державних фінансових операцій", - сказав голова МВС.

Крім того, він заявив, що слідчі отримали докази незаконності рішення мукачівської міськради про надання замку "Паланок" у довгострокову оренду ТОВ "Високий замок", засновниками якого, зокрема, нібито були дружина Балоги Оксана і дружина Петьовки (двоюрідного брата Балоги, одного з засновників "Барви") Марина.

"Зараз цим займається Генпрокуратура. Але орендувати найкращий замок в Україні за 5 тисяч гривень на місяць – це ганьба", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування